Menu

Event: Jasmina Tešanović – Internet of Women Things

26/09/16 - Events, Program
Event: Jasmina Tešanović – Internet of Women Things

Denk mee tijdens deze Brainstorm/Hackathon op 23 okt 14:00-17:00: Verander de ervaringen van vrouwen en denk na over sociale toepassingen. Internet of Things (IoT) zoals een smart koelkast of een slimme eierhouder, zijn helaas vaak gericht op data handel, commercie en verkoop. Hoe kunnen we op sociale manier mensen helpen met nieuwe technologie? Makerspaces, FABlabs en hackerlabs kunnen een eerste opstap zijn naar uitvoering van deze nieuwe things.

Jasmina Tešanović en Bruce Sterling runnen Casa Jasmina, ze delen het gebouw met Turijns FABlab, Makerspace en Arduino Office, kidslab, horeca en expo. Casa Jasmina is een experimentele open-source ruimte voor creatieve, kritische en artistieke manieren van denken, maken en leven in een huiselijke omgeving.

 

Selectie van beste werken zal o.a. worden vertoond in 2017 bij TETEM kunstruimte en Casa Jasmina, Turijn, Italie.
Vergeet je niet aan te melden, beperkte ruimte, via viola [apestraart] violavirus.nl

http://www.internetofwomenthings.com

 

 

poster: Jasmina Tešanović & Faisa Bu Raleb @Casa Jasmina