Menu

Cyborg Art Collective – The Ultimate Exhibition

26/09/16 - Program, Young Talent
Cyborg Art Collective – The Ultimate Exhibition

Speel de Ultimate Doom met een grote GUN in VR:
The Ultimate Exhibition is een virtuele expositieruimte bestaand uit een aangepaste versie van het computerspel ‘The Ultimate Doom’. Deze virtuele ruimte is een kopie van de fysieke locatie waar het werk zich in bevindt.

Het Cyborg art Collective  verbindt wetenschap, filosofie en populaire cultuur met focus op Virtual Reality en de autonomie van het computer programma.
Verschillende lagen van regels en afspraken, het vervagen van de lijn tussen de controle door de gebruiker en het programma, Cyborg Art Collective stelt vragen bij gebruikerschap van technologie, onze controle daarover en de invloed van technologie in ons begrip van de wereld.

borgcyarco-markschobben-969x650

www.cyarco.com