Menu

Lesley-Ann Daly – Anthropomorphic Sensory Augementation

24/08/16 - Young Talent
Lesley-Ann Daly – Anthropomorphic Sensory Augementation

Ultrasonic Intra-Body Communication.

Wat als je je eigen lichaam kon horen? Weten of je lichaam gezond en fit is? Ultrasonic Intra-Body Communication versterkt je gehoor-sensoren, waarmee je je diverse implantaten kan horen, terwijl ze je gezondheids gegevens meten (bijv de voedingsstoffen tracker in de maag en lever). Met een rijzende populariteit in draagbare technologie en interesse in ons eigen lichaam komt Lesley-Ann Daly met een nieuw concept die dit wellicht werkelijkheid zal maken
Heb jij interesse om meer te weten te komen over dit concept? Lesley-Ann Daly zal tijdens Manifestations het eerste weekend persoonlijk bij de Dutch Design Week aanwezig zijn en presenteert hier Ultrasonic Intra-Body Communication. www.lesleyanndaly.com
Ze is ook onderdeel van de Internet of Women Things event de 23ste!  www.internetofwomenthings.com

Ultrasonic Intra-Body Communication. Enabling an audible perception of your internal health.  How will the integration of Sensory Augmentation Devices change how we live?

We perceive the world by interpreting sensory information: sight, hearing, touch, taste and smell. Human modification technology is developing alongside a growing interest in expanding the senses, generating new devices that push the limits of human perception.

With the rise in popularity of wearable technology people are becoming more interested in knowing the health and fitness of their body. Developments in science and technology have enabled tracking devices to become smaller, more accurate and able to be implanted into your body.
lesleyanndaly.com