Menu

Elizaveta LEEZA Pritychenko – Welcome to the Desert of the Real

02/08/16 - Young Talent
Elizaveta LEEZA Pritychenko – Welcome to the Desert of the Real

Zien wij de werkelijkheid zoals deze is? In ons dagelijks leven zien we steeds verschillende afspiegelingen van de werkelijkheid, kunnen wij goed beoordelen wat echt is en niet? Welcome to the Desert of the Real, een virtuele sprookjeswoestijn, een metaforische virtuele reality interpretatie van Baudrillard’s concept van hyperrealiteit: de wereld waarin wij leven is vervangen door een parallelle kopie-wereld, waar we continue op zoek zijn naar gesimuleerde stimuli.
De Woestijn staat voor het Echte, en Real. De luchtspiegelingen representeren verschillende vormen van “simulatie-kruimels”, zoals fysieke en psychische waarnemingen, constructies van media realiteiten, werkelijkheidsconstructies, technologie en fysieke wereld, maatschappelijke conventies, gevisualiseerd als een reis in een virtueel metaforisch landschap.

Welcome to the Desert of the Real is genomineerd voor de KABK Graphic Design Department prijs, de YOUNGBLOOD award, de Manifestations Young Talent Award en is o.a. komt in het BNO magazine October 8 issue.

www.leeeeza.com